happy haloween!

31 oktober haloween.
halowwen idag, ska på middag hos mamma och pappas kompisar, inte det roligaste man kan göra på haloween..
måste dessutom gå och lägga mig ganska tidigt eftersom jag ska tävla imorgon. haha e fett nervös första gången jag hoppar 80 cm i en tävling annars har jag ju hoppat tyyp 110 men tävling e ju lixom en annan sak, dessutom med en unghäst men hdet ska nog gå bra. ni får hålla en tumme för mig. ska hursomhelst vara i stallet klockan 10 så jag kan lixom inte riktigt vara uppe hela natten.  blir en lång dag imorgon. kom gärna och heja stallet ligger i gustavsberg och addressen finns på www.gurs.se . just det! igår, det var inte så läskigt som jag hade förväntat mig, lite läskiga spökhistorier inte alls så läskig spökrunda i skogen och sedan en middag me grönt pulvermos..
vad ska ni göra ikväll då?

kärlek

linnelise

vilken?

funderar på ett par nya klackar, men vilka? båda från friis & company och kostar båda 749 kronor:
eller
fast dom sista ska jag i såna fall köpa i gammelrosa:) vilken ska jag välja? båda e ju ur snygga! kanske slutar med att jag köper båda två:P och så funderar jag även på att kpa ett enkelt linne eller en t-shirt från odd molly, vilken tycker ni bäst om? komentera detta inlägg och säg vad DU tycker:




fint? hiss elller diss? komentera.

pokerfejjsss....

haha har blivit helt beroende av poker sedan linda visade mig det i förrigår:P tack då linda! hahaha nää deet  ju skoj såå... ajja idag blir det mest stallet, vad annars? ska först rida hoppning med fjuppe<3 ska troligtvis tävla med honom på söndag oxå:) sen en halvtimma efter blir det haloween festXD till tyyp 21 sen ska jag hem. berättar mer om festen när jag kommer hem eller imorgon. och så måste jag ju ursäkta för hemsk, hemsk, hemsk uppdaterin! men det e ju faktiskt lov och jag har massa annat kul för mig (bland annat sova) haha okej pallar inte skriva mer nu, ska spela poker, men vi  hörs senare!
kärlek
linnelise

dagens

linne:zoul
tröja:oui
strumpbyxor: ingen aning
knästrumpor: köpta i barcelona i belive:P

hehe bilden tagen i mitt stökiga data rum:P
kärlek
linnelise

shopping;P

idag har jag shoppat mycet för sammanlagt ca 1550 hehe shopaholic;P köpte ett par vinter skor sheperds. så här ser dom ut:




myspys! sen så har jag köpt en ny foundation, max faktor Miracle Touch den ska va jätte bra, får se vad jag tycker:D
i färgen warm almond 45.


om ni undrar e det dör en make up svamp:P

så ser den ut. och så har jag köpt ett par svarta jeans thigts tadaa:


så ser dom ut:P
tänkte köpa canada "uggs" men de var för stora skaftet:P men det blev bra med dom här med och jag e super nöjd:)
vad har  ni gort idag då?
kärlek
linnelise

Gratisbio

Gratisbio är en sida som ger dig möjlighet att samla poäng till olika premier.
Du får garanterat 50 poäng redan när du blir medlem och det är helt gratis att bli medlem.

Du kan värva vänner, svara på frågor och på så sätt får du poäng till olika premer som tex, biobiljetter och presentkort.
Biobiljetter och presentkort
är giltiga i de flesta svenska butikskedjor.

shoppa?

tänkte börja berätta om min dag men så kom jag på
JAG orkar aldrig läsa vad andra skriver om vad dom gjort i skolan blablablabla...
så nu säger jag bara inspelningar, jobbigt.

ska nog köpa lite av det här, vad tycker ni?

fiiina kanske inte just doom här men..

NY MOBIL!!!

hej alla! just nu e jag en väldigt lycklig person! jag har nämligen fått en ny mobil! äntligen. det är en W715 som jag typ varit kär i i århundranden! jätte nöjd den e silvrig. sen håller jag just nu på att fixa med mitt nya abbonemang, messa mera 3000 fria sms i månaden, så snacka om att jag kommer BOMBA er med sms! som om inte allt vore underbart redan så sitter jag just nu och bloggar på en helt helt ny dator! den e inte bara min men ändå, den e ju GRYM!! ska snart till stallet på stallmöte. idag e det sista dagen jag andvänder den här mobilen! hahaha oj hehe e lite överspidad.

..aaaaand action!

heellouu!
today it was an really booring day! okej sorry, ska sluta skriva engelska eftersom ni märkte att jag inte e så bra på det, hehe.
kan säga två ord om dagen: inspelning, tråkens. så, nog talat om det hehe ska snart gå och fixa mina naglar tror det ska bli något sorts rosa tema av något slag, mer avslöjar jag inte nu utan det får bli en överraskning! men kanske något i stilen av..




insperation:Foki. ofc    www.fokis.se

UGG

ska nog köpa dessa, kostar tyyp mycket mindre ä här i svergie:)

nytt läppstift

fick precis mitt nya läppstift på posen från elle maybellines nya color sensational lipstick färg 132 sweet pink helt gratis! :)
                           det här e rött jag har rosa men det fanns ingen bild.


ny mobil?


ska köpa mobil bli troligtvis den här sony ericsson T707 vilken färg vill
 helst  ha lime men den finns typ inte i svergie så..

fiin va!?

today

hehe en bild på mig och linda jag bär linda haha i´m strong:P
haha idag ska jag åka till farmor, igen.. ska försöka träffa lite goa kompisar, har inte träffat nån på tyyp hela helgen.. ska oxå beställa nagelfix från www.melba.se så bilden på mig och linda

så sött

hittade just grymt söta smycken ed cupcakes glassar
m.m eftersom jag e en sån cupcake fantast så blev
jag alldeles kär!
spader broch
här var bara tv exempel, det finns mycket mer att se så gå in på http://candiedpoison.123ehandel.se/

daaagen

heeeej! idaag så vare massa grejjer vakna runt typ kvart i 7 ducha satte på mig gympakläder. för vi skulle ha orgentering. sen så skutsa mamma mig dit, tack  sen såå  sprang jag och lina första banan den va ju tyyp lätt men sen så skulle vi springa andra banan med calle och theo tja vad ska men säga, det gick väl mindre bra:P ajja fikan var trevlig iaf. hehe. sen irra vi runt lite till och blablabla och massa skit som ni säkert inte pallar läsa. sen fick man iaf gå "tillbaka till skolan". men vi gck hem (jag, lina & calle) och tyyp hann asa mycket, på bara en timma!! vi tyyp ducha gorde mat, åt upp den och hann till skolan klockan 12. de e coolt. sen så typ hade vi rep resten av dan. gick hem ut med viggo. och tove med bamse. sen träffa jag linda och freddie så vi tyyp gick och köpte godis hehe. åt midda, nu ska jag träffa dom igen. ses senare kanske.   kärlek
linnelise

"shopping...

hej, idag var en lååång dag! en del skoj en del massa tråk skola.
först, försov mig till kvart över sju, sprang runt och visste inte vad jag skulle ha på mig! åt typ en halv macka och yoghurt sen så blev det brottom för då kom jag på att jag skulle cykla med Linda! springa till cykeln kom inte iväg förrän typ 8!! kom till skolan flåsandes började med no sen så segade sig dagen fram som en snigel som måste dra en traktor med sig. sen så åkte jag hem med freddie och linda. gick ut med viggo och åkte in til stan med linda, fred och viggo. väl framme, lämna viggo hos mamma. sen åkte vi in till t-centralen.. kolla massa butiker bland annat hm köpte en t-shirt. jag har 10% rabatt där (club dagar tyyp) så det e bra. ska köpa ny foundation, troligtvis miracel totch by max faktor. se bilden. jag köpte en varm choklad med marsmallows, mmmmums. åkte hemmåt vid halv sju, jag åkte in mot medis och linda och fred fortsatte in till nacka. sitter just nu hos mamma på hennes jobb asså. kärlek linnelse <3


RSS 2.0