längtar till mallorca...♥

rubriken säger allt.

nytt från hm :D
det fick jag hem på posten idag:D allt från hm!

*jag är jätte snygg här tycker jag* men jag saknar mitt ljusa hår...*inte

ge mig...


längst upp från vänster:
odd molly
monki
hm
odd molly
odd molly
marc by marc jacobs
monki

rösta på den med!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

gå gärna in på facebook och rösta på min FINASTE!!


snälla, RÖSTA!

rösta snälla på min fina bikini! helt klart snyggare än alla i topp tio!!
Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


söt

kolla på sötaste videon!
http://www.youtube.com/watch?v=hUl3pnx2Ybs

bad day

NEEEEEEEEEEEEEEJ!!! inte mera snö! jag ullkommligt avskyr snö! bajsbajsbajsbajs.... och så måste jag plugga till musik provet, jag kan INGENTING! hur fan ska det gå? :o men om jag inte klarar det måste jag dubbelplugga i åttan och det är ÄNNU värre en att sitta och plugga ihjäl sig nu! asså jag ska lära mig 46 sidor ren musikTEORI, på en söndag!de e fan värrre än att gå i skolan hela helgen! bajsbajsbajsbajs...

sorgligt alltså, sorgligt...


så här sitter då alla i klass 7ma 24/7 om ni undrar är det bubble strugle vi spelar :P

regn :D

har nog aldrig blivit så glad över regn! fan v jag älskar regn just nu, för den tar bort den hemska snön så att vi äntligen ka få lite vår! fick tillbaka engelska provet idag vg på det, visst e jag bra!? gjorde so och spanska prov idag oxå båda gjick nog bra :) hmm det lönar sig faktiskt att plugga till prov ska nog börja göra det i fortsättningen oxå! haha :P enda tråkiga nu e väl då att min hund e sjuk, stackars bejbi! ska ialla fall snart dra till träningen ;) men först ska jag gosa massa med viggo! puss hej.

GOD NATT

rubriken talar för sig själv... ZZZzzZZzzZZZzzz....

plugg häst..

sitter här i min ensamhetoch försöker plugga, min enda vän är kära godispåsen med torkad frukt<3 tack för att du finns här du är bäst :) aoooum so är jobbigt aoooum.. jag mediterar, hm jag är cool med stora bokstäver. ska satsa på alla rätt på spanskan på fredag oxå haha det kommer gå bra.. huset är dödstyst, ska nog gå och kolla om alla lever... äch skit i det dom klarar sig själva! ska nog fortsätta meditera... aoooum... SO är ?)(/&%€#"!"#€%&/()=?``?)(/&%€#"°!"#€%&/ tråkigt! aooumm.... världens bästa inlägg, jag vet!!

man must dance


oj haha blev typ 3 filmklipp på raken här menmen HAHA

grålle♥

♥jag "hoppar" grålle eller tja bara markbommaregentligen, men endå, :P :)

trailern till eclipse, äntligen ute! :P


ny design

enkel, men det gillar vi och jag ÄLSKAR körsbärsblommor så jävla fina oi haha :)
snart kommer syrras hem med tandställning intressant för er att veta.
varit en vanlig dag i skolan, tråkig asso, skola tar ju upp MINST halva ens liv jöh! kan man inte få ha lite fri tid!? bara för attalla lärare inte har något liv? försökte iaf plugga till so provet kan iaf nästan vad allt betyder, nästan.
har ju ett väldigt intessant liv så det finns ju mycket att berätta för er. skulle skaffa en blogg på devote bästa adressen www.linn.devote.se men på något vis ville det inte funka, stod att det var "reserverat"! va fan är det för jävla skit!? jag vill ha den adressen!!! och så e jag glad hmm känslovågor i inlägget här hahah memnmen kanske ska få nya ridstövlar (aala e glada för min skull) kolla fiinast haha.

har velat ha sånna jätte länge haha

skolan...

so lektion nu , hade omprov i spanska gick goodt! ajja inte intressant för er att veta, hittade lite gamla bilder.marc jacobs

den här söta tröjan vill jag ha! så min stil! liksom hundar ;)

H&M

fick hem mina saker från hm igår :) svarta koftan och bikinin, resten får jag nästa vecka och vecka 14 kmr halsbandet.det här fick jag hem igår! :)

RSS 2.0