peak peformace

just nu älskar jag min mamma! hon kom hem med en tröjja som jag har velat ha jätte länge :D rosa fråk peak peformace :) jag är lycklig!!!

fiinaste, skönaste, gosigaste tröjjan♥ peak peformace ca 1000 kr.

romme igår

hahaha asså jag har inte skrattat på så länge!! asså eve gav sin stav til två okända och vi fick typ jaga dom i backen 3 ggr för att få tillbaka den. + i liften. annars var dagen mysig. vi var ganska många ett tag. åt lunch uppe i toppstugan gulash och maggie klag på sin pasta hela tiden :P. ni får mer info sen, pusspuss

NO

no igen, diskuterar frågor, hmhmhm inte speciellt intressant speciellt eftersom det bara är två i gruppen som deltar.. haha men jag kan gissa att vissa har värre problem än jag har. imorron åker vi till romme, jag är LADDAD!! haha men mest till bussen :P frukost och middag där jue eller om man kan kalla godis middag, haha. det enda negativa e att jag måste gå upp typ 04:45, mindre kul... kan inte blogga mera nu, (min dator laddar snart ut)...
kram♥
linnelise


designen inte den bästa

haha har mycket mycket mycket ful design just nu men jag hållet på att fixa med min nya design. var så * trött på min gamla dsign, så nu får ni lixom stå ut med denna hära ett teag tills designen e klar! haha iom ngn bryr sig kallas den love passar till alla <3 dag haha. ajja hejdå.

UTTRÅKAD!!

gud vad jag är U T T R Å K A D ! ! ! först var vi på världens tråkigaste "konsert" alla som läser det här, som går på ekliden, som inte varit på det, SKOLKA! det var så in i helvete tråkigt asså! och som topping har vi typ världens tråkigaste projekttid. typ:
energi= m:g:h
m=massa=100kg blablablablablabla.. mer vill ni inte veta.
känner att det här blir ett väldigt tråkigt inlägg nu.. men det e ju så jag har ett tråkigt liv, så jag har inget att berätta haha ajja nu ska jag sluta att tråka ut er :P
hejdå.

en sjuklings daag..

min dag kommer troligtvis bestå av..

näsdukar..


knarka medecin hehe...

nässpray , jag kan inte andas..


och en maaaaaaaaasssa filmer :) hungrig.
men jag orkar inte gå ner och fixa mat... sånna problem jag har asså!
sea <3

90210

idag är det datum 90210 coolt va? och dessutom en mycket speciell dag! älskade vendela blir fjorton!haha har känt henne i typ 5 år nu, grattis vendela!!

fina födelsedagsbarnet! grattis på dig älskling!

01:17

hejehj kom hem nu, tänkte bara säga godnatt! hehe ajja godnatt! sov gott!♥

färgat

ny färjat hår nu :) det gjorde jag imorse sen har jag varit på gymmet och efter det har jag handlat. men asså när jag skulle köra mage såvare en jävla fjortis som typ stod och stirra på mig, blev fett störd av det så gick och tog en annan maskin... irriterande... men men filmkväll snart med massa människor tyyp freddie lindaa ella billie nikki lovisa viggo och sis. myspys ska se melodi.. och sen om vi hinner Ps. i Love you har läst boken å den e så himla fiin! men det blir vell när de små har somnat.. helt själva i ett stort hus, nice. ska gå och göra mat nu så blir det när man e eldst av alla... förutom linda, men hon e ju inte här nu och fred.. hon fylller ju i april... ajja kanske inte e äldst men en utav dom. vi ska i alla fall vara barnvakter åt de midre än oss hehe och ella ofc. de e ju hennes syrra hehe. ajja ska sluta nu men sist en bild på nya håret :) ignorera det fula fejset.

tv

sitter här på so:n. vill bara hem och titta på mina favorit program :) och dricka en varm kopp te och en kaka jumm... men i stället måste jag sitta kvar här och lyssna på när björn babblar och hela tiden spårar in på fel ämne... jag orkar inte.. hoppa grålle igår gick ganska bra speciellt med det nya bettet :) kanske ska jobba nu? men jag orkar verkligen inte... efter det här är det "lunch"... ajja ska försöka jobba nu puss♥♥saknar er♥♥

fiinaste flickorna♥


jag och min beebis Viggo♥

shopping med ella

hejhej skola som vanligt i dag två prov varav ett var matte gick jätte bra (oväntat eftersom jag suger på matte)
och so prov, det gick väl som det gick.. haha närå det gick ganska bra :) sen efter vare shopping med ella i sickla, Fynd!

något dålig bildkvalité menmen 40 kronor på monki gillgilla!

lika dålig kvalité på den hära bilden dåra... menmen i verkligheten e tröjjan finfin, och så kostade den bara 99:- på MQ / zoul.

det här skulle ha publicerats igår hmm...

nytt

köpte lite nya saker igår med bästa ella ♥ drog runt henne över hela sickla det var mys i alla fall hade som mål att komma hem med minst två påsar,  check. de här fick följa med hem igår ialla fall ska nog till forum på lördag och köpa en skjorta den var alldelles för stor i small så jag ska ha en XS. ajja inköp: (ursäkta HEMSKT dålig bildkvalité)


MQ / ZOUL 99:- ord.pris 249:-

linne monki bara 40 KRONOR!!!!!!!!! ord.pris 100:-


hajjen med dom bästa <33

i helgen vare filmmys med tjejerna <33
hajjen blidde det så jävla läskigt kommer inte kunna bada i sommar :P men men den underbara helgen e kort och nu sitter jag i skolan snart spanska favvo ämnet host!
dags för matte nu höres senare!


RSS 2.0